NIBCO

Kupujete proizvod čija reputacija garantuje kvalitet

NIBCO je multinacionalna kompanija sa više od 110 godina iskustva u proizvodnji najkvalitetnijih proizvoda, lider sa inovativnom vizijom koji će uvek biti korak ispred. NIBCO proizvodi se koriste u stambenim, komercijalnim, industrijskim, protivpožarnim i sistemima za navodnjavanje u celom svetu. Sedište NIBCO-a se nalazi u Elkhartu, u američkoj saveznoj državi Indijana, i rukovodi sa 12 fabričkih postrojenja koja se nalaze u Sjedinjenim Državama, Meksiku i Poljskoj.

NIBCO se u proizvodnji pridržava tekuće revizije ISO-9001 Međunarodnog standarda i svi proizvodi su pod stalnom kontrolom Američkog Instituta Higijene – NSF, koji najmanje četiri puta godišnje proverava kvalitet proizvoda. Pokazateljem pozitivnog rezultata kontrole je stavljen znak NSF-pw na proizvodu. NSF-pw je pokazatelj da proizvod ima dopuštenje za korišćenje za instalacije sanitarne vode (pw-pitka voda). Pored toga, sirovine za proizvodnju cevi i spojnica od PVC-C i PVC-U ne sadrže olovne stabilizatore, te ispunjavaju rigorozne higijenske norme. Kvalitet proizvedenih cevi i spojnica potvrđuju takođe sertifikati kvaliteta proizvodnje koje dodeljuje TUV Management Service GMBH iz Minhena za fabriku u Lođu (Poljska), te BVQI za fabrike u SAD – Gošen, Čarlstaun i Denmark.

Pored toga, radi boljeg upoznavanja materijala NIBCO sarađuje sa fakultetima i višim školama. Ipak, najbolji primer koji svedoči o kvalitetu proizvoda je činjenica da na svoje sisteme od PVC-C i PVC-U NIBCO daje 50 godina garancije.

NIBCO… to nije samo kupovina brenda (imena), vi kupujete proizvod čija reputacija garantuje kvalitet, znanje, 100 + godina iskustva, dostupnost i tehničku podršku ne samo prilikom kupovine već i posle nje. Vi kupujete NIBCO.

 • 50 godina garancije
 • mogućnost izrade svih instalacija sa jednim sistemom (vodovod, grejanje, hlađenje…)
 • znatno brže izvođenje radova u poređenju sa drugim instalacionim materijalima
 • lakše održavanje i smanjenje troškova istog
 • proizvod koji ispunjava standarde najnovijih evropskih normi
 • sistem koji poseduje sertifikate za upotrebu na domaćem i stranom tržištu (evropskom, ruskom, američkom…)
 • pouzdanost i sigurnost potvrđenu kroz pedesetogodišnju upotrebu
 • negoriv materijal
 • neutralni u kontaktu sa hlorom u pitkoj vodi
 • proizvodi od modernih ekoloških sirovina
 • brza, laka i sigurna montaža bez potrebe za korišćenjem specijalnih alata
 • osobina prigušivanja zvukova i vibracija
 • maksimalna radna temperatura 82ºC/7 bara, temperatura kvara 95ºC/8bara
 • dostupnost na tržištu
 • konkurentna cena
Nibco-stepen-1

GIRPI

Bezbednost za vaš cevovod i sigurnost za izvođača i krajnjeg korisnika

1971. godine, nastala je kompanija GIRPI, preuzimanjem GIR-a od strane ELF grupe i spajanjem sa P.I. (Plast Industrie)

GIR je bila prva fabrika u Francuskoj za proizvodnju PVC fitinga tehnologijom brizganja i osnovana je 1957. godine u Marseju. P.I. (Plast Industrie) je bila specijalizovana fabrika za proizvodnju visoko pritisnih sistema.

1984. godine GIRPI postaje član ETEX grupe.

2003. godine ETEX grupa formira ALIAXIS grupu, da bi se svi proizvođači čija su specijalnost polimerni sistemi stavili pod jedan krov.

ALIAXIS grupa je jedan od najvećih sistema u industriji, zapošljava više od 15.000 ljudi i prisutna je u preko 50 zemalja širom sveta, a predstavljena je kroz više od 100 proizvodnih kompanija.

GIRPI je posvećen stalnom razvoju svojih proizvoda da bi zadovoljio potrebe tržišta. Proizvodnja sa magacinskim prostorom se nalazi na 65.000 m², proizvodnja se odvija na 45 mašina za ubrizgavanje od 60t do 1500t, sa 1200 kalupa za proizvodnju. GIRPI se u proizvodnji pridržava tekuće revizije ISO-9001 i ISO-14001 Međunarodnog standarda. Njegovi proizvodi poseduju sertifikat za zdravlje i bezbednost OHSAS 18001, a sam GIRPI je jedan od osnivača Saveta za zelenu gradnju u Francuskoj. GIRPI obezbeđuje potpunu kontrolu procesa proizvodnje u svakoj fazi i kvalitet finalnog proizvoda se testira kroz niz različitih ispitivanja, čime se dobija bezbednost za vaš cevovod i sigurnost za izvođača i krajnjeg korisnika.

GIRPI-partner-1

COMER

Za svaku primenu u sistemima cevovoda sa pritiskom do 16 bara

Kompanija COMER je osnovana 1978. godine zahvaljujući preduzetničkoj veštini Stefana Kompanjonija koji je, nakon sticanja velikog iskustva u proizvodnji kalupa, odlučio da osnuje sopstvenu kompaniju. Tokom godina kompanija Comer beleži snažan rast i ima nekoliko različitih proizvodnih pogona, uključujući i dva najnovija u blizini Đenove u Italiji: pogon u opštini San Kolombano je u vlasništvu kompanije Comer od 1990. godine a specijalizovan je za proizvodnju ventila, i pogon u opštini Kazarca Ligure, osnovan 2004. godine specijalizovan za proizvodnju armature, posebno velikih prečnika. Uprkos velikom uspehu, Comer ostaje porodično preduzeće kojim još uvek upravlja osnivač Stefano.
Proizvodi kompanije Comer uključuju širok asortiman U-PVC i ABS armature za spajanje solvent cementom (lepkom) i BSP-navojem, PE100 i PPH fitinzima za čeono varenje, kao i širok asortiman proizvoda pogodnih za mnoga tržišta i primene kao što su: hemijska industrija, distribucija vodosnabdevanja, instalacije za navodnjavanje i uopšte za svaku primenu u sistemima cevovoda sa pritiskom do 16 bara. Posebno se koriste u prehrambenoj industriji, koja je sektor u kome proizvodi kompanije Comer zadovoljavaju najstrože međunarodne propise za U-PVC kompatibilnost sa prehrambenim fluidima.

comer-partner

LA.RE.TER.

100% čiste sirovine bez dodatog recikliranog materijala

LA.RE.TER. je kompanija osnovana 1961. godine koja posluje više od 50 godina u proizvodnji PVC i PE cevi, Proizvodi ove kompanije se koriste u industriji, za izgradnju cevovoda za snabdevanje vodom, kanalizacije i otpadnih voda i u poljoprivredi za navodnjavanje.

Ozbiljnost i pouzdanost kompanije Lareter se dodatno potvrđuje primenom proizvoda u različitim projektima, širokim rasponom i kontinuiranom inovacijom proizvoda koji se nude kao i proizvodima od 100% čiste sirovine bez dodatog recikliranog materijala koji su u stanju da zadovolje i najzahtevnije kupce.

Zahvaljujući velikom lageru gotovih proizvoda u skladištu, možemo da obezbedimo veoma brze rokove isporuke. Kompanija LARETER trenutno distribuira svoje proizvode u više od 30 zemalja širom sveta.

LA.RE_.TER-partner

MULTITUBO

Sistem sa jedinstvenim konceptom

Sistem sa jedinstvenim konceptom

Višeslojne cevi PERT/AL/PERT

+  press fiting
+  push fiting
+  termofuzioni fiting

=  1 sistem, MULTITUBO SISTEM

MULTITUBO  je nastao 2004. godine  kada su tri kompanije, svaka u svojoj sveri  poslovanja  među najboljima u Evropi, odlučile da se udruže  i da svojim znanjem stečenim decenijskim radom i najmodernijom tehnologijom krenu u izgradnju  svog  brenda.

WRW Westfälische Rohrwerke – nemačka kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom cevi.

Sa najdužim iskustvom u svetu – više od 30 godina – u proizvodnji preklopno varenih višeslojnih kompozitnih cevi.

1983. godina: Početak proizvodnje preklopno varenih višeslojnih kompozitnih cevi (brzina proizvodnje: 1 – 2m/min.)

Od 1989 do 2004. godine: Proizvodnja Unipipe višeslojnih kompozitnih cevi za kompaniju UNICOR Rohrsysteme GmbH (kasnije UPONOR)

Od 2004. godine: Ogroman napredak po pitanju kvaliteta cevi primenom visoko kvalitetnih materijala i proizvodnih tehnologija

2016. godina: Proizvodnja cevi dimenzija od 90 mm i 110 mm

Ukupna proizvodnja cevi na godišnjem nivou premašuje 65 miliona metara

Multicapas Industrial – španska kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom fitinga.

DW Verbundrohr – nemačka kompanija koja se bavi proizvodnim upravljanjem, marketingom i prodajom. Distributivna mreža je prisutna u više od 40 zemalja širom sveta.

MULTITUBO-partner

GRIFFON

Posvećen profesionalcima

Kompanija Griffon je međunarodni brend specijalizovan za proizvodnju lepkova, masa za dihtovanje, masa za lemljenje, lubrikanata i proizvoda za održavanje. Griffon nudi jedinstven i visokokvalitetan asortiman proizvoda namenjen profesionalcima.

U devetnaestom veku Griffon je imao patentiran odgovor na brzorastuću potrebu za lepkovima za plastične cevi. Pored PVC cementa, predstavljeni su i brojni dodatni proizvodi za vodoinstalatere, poput lubrikanata, masa za lemljenje i masa za dihtovanje. Od tada kompanija Griffon se razvila u međunarodno priznatog specijalistu na polju tehnologije spajanja plastičnih i metalnih sistema cevi.

Kao specijalista na polju lepkova za profesionalnu upotrebu, kompanija Griffon takođe nudi i kompletan asortiman građevinskih i lepkova za drvo. U polju montaže, Griffon je poznat sa širokim spektrom Poly Max® građevinskih lepkova i zaptivača vrhunskog kvaliteta – prepoznatljivim po crvenoj ambalaži.

Tako da, bez obzira kakvu vrstu spajanja želite da ostvarite, Griffon pruža najbolje rešenje za vaš posao. Dobro poznati proizvodi kompanije Griffon su UNI-100® i WDF-05® lepkovi za PVC, S-39® tečni fluks za lemljenje, Kolmat® pasta i građevinski lepak Poly Max®.

Sa preko 35 godina iskustva, reputacija kompanije Griffon omogućava širok asortiman proizvoda, nenadmašan kvalitet, odličnu uslugu i pouzdanu isporuku.

Kompanija sarađuje sa velikim evropskim kompanijama kao što su GIRPI, NIBCO, Dyka, Wavin na zajedničkim projektima; takođe je uspostavila i dugoročnu saradnju sa ključnim distributerima sirovina kako bi garantovala najbolje moguće proizvode.

Pored kvaliteta, inovacija je jedna od osnovnih vrednosti kompanije Griffon. Kompanija konstantno traži nova i bolja rešenja. Postojeći proizvodi se konstantno poboljšavaju, ne samo da bi bili kvalitetniji, već i da bi bili jednostavni za upotrebu i ekološki. Kroz detaljno istraživanje i blisku saradnju sa krajnjim korisnicima i proizvođačima, kompanija Griffon iznova predstavlja inovativna rešenja za spajanje materijala.

GRIFFON, IME KOJE SE POVEZUJE SA UMEĆEM!

Griffon-partner