STEPEN – Kontrola protoka

STEPEN je preduzeće u privatnoj svojini, osnovano 1992. godine, sa ciljem da postane uspešan porodični posao u sferi građevinarstva. Od samog osnivanja, prateći savremene tehnologije, preduzeće STEPEN se dinamično razvijalo. Iza nas stoji dugogodišnji instalaterski rad kojim smo stekli znanje i iskustvo, što nam daje tu malu ali vrlo bitnu prednost u odnosu na druge trgovačke firme. Uz ponudu opreme vrhunskog kvaliteta i uslugom na najvišem nivou možemo reći da smo jedni od lidera na tržištu.

Na tržištu Srbije smo 2003. godine uspešno promovisali vrhunski američki sistem cevi za tople i hladne instalacije CPVC i UPVC, renomiranog američkog proizvođača NIBCO.

o-nama-foto

Na tržištu Srbije smo 2003. godine uspešno promovisali vrhunski američki sistem cevi za tople i hladne instalacije CPVC i UPVC, renomiranog američkog proizvođača NIBCO.

Danas, STEPEN u svojoj ponudi ima najnoviju generaciju MULTITUBO višeslojnih (aluplast) cevi koje poseduju Evropsko tehničko odobrenje (ETA) – obeleženo sa „CE“ znakom kvaliteta, kao i sisteme protivpožarne zaštite, NIBCO BlazeMaster CPVC sprinkler sistem i NIBCO protivpožarne ventile sa UL/FM sertifikatima.

Zbog potreba tržišta a kao preduzeće koje je orijentisano ka savremenim tehnologijama i visoko kvalitetnim proizvodima, STEPEN od 2011. godine u svojoj ponudi ima i specijalizovane industrijske sisteme, za komprimovani vazduh GIRAIR i KRYOCLIM za hlađenje, uglednog francuskog proizvođača GIRPI.

Od samog osnivanja STEPEN uspešno održava visok kvalitet u poslovanju, sintezom instalacionih materijala visokog kvaliteta i najboljih instalatera u svom području rada. STEPEN je kompanija u kojoj je klijent centralna tačka.

Kao zastupnik NIBCO, GIRPI, MULTITUBO, COMER, LARETER i GRIFFON proizvoda za područje Srbije i regiona, STEPEN obezbeđuje:

01

Brzu i efikasnu isporuku

02

Stručno izvođenje radova

03

Garancija
na proizvode

04

Savetovanje pri izboru instalacija